Američka policija s dugim cijevima (Foto: Arhiva/AFP)
Američka policija s dugim cijevima (Foto: Arhiva/AFP)

U američkom gradu San Bernardinu pored Los Angelesa, dogodila se masovna pucnjava u kojoj je ozlijeđeno deset osobe, troje od kojih su zadobili ozljede opasne po život.


Najmanje deset osoba ranjeno je u masovnoj pucnjavi u stambenom kompleksu u američkom San Bernardinu u Kaliforniji, prenose strani mediji.

Vezani članci Dvoje ubijenih u napadu u Njemačkoj (Foto: AFP) Napad ispred sinagoge u Njemačkoj: Ubijene dvije osobe, napadač sve snimao i prenosio uživo Pucnjava u S. Brodu (Foto: Ivica Galović/PIXSELL) - 5 Policija cijelu noć tražila napadače: Pucali pred kafićem u Slavonskom Brodu, a zatim i nasrnuli i ozlijedili muškarca

Prema dostupnim informacijama, policija je intervenirala na dojavu o naoružanom muškarcu na sjeveroistoku grada, prenosi Independent.

Troje žrtava teško je ranjeno u pusnjavi i njihovo stanje je "vrlo ozbiljno", izvijestio je glasnogovornik lokalne policije.

Policija zasad nije uhvatila sumnjivca, a nije poznat niti motiv pucnjave. isto tako, nije pronađeno niti oružje na mjestu događaja.

Policija je blokirala područje stambenog kompleksa, a svjedoci pucnjave kažu da se moglo čuti 15 do 20 hitaca iz vatrenog oružja.

"Šogom mi je mogao čuti kako meci zuje pored našeg stana, jer je bio vani u trenutku pucnjave", rekla je za CNN svjedokinja Alysa Marie.