Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se oporavlja

Njemački političar Dieter Althaus probuđen iz umjetne kome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijera njemačke savezne pokrajine Turingije liječnici su probudili iz inducirane kome i dobro se oporavlja nakon nesreće na austrijskom skijalištu u kojoj je poginula 41-godišnja Slovakinja, izjavili su austrijski liječnici.

Dieter Althaus u četvrtak se u austrijskom skijalištu Riesneralmu u Štajerskoj na skijaškoj stazi sudario s 41-godišnjom slovačkom skijašicom Beatom C., majkom četvero djece, koja je od ozljeda umrla nakon nekoliko sati.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Slika nije dostupna Nesreća na skijalištu Premijeru Tiringije prijeti tužba za ubojstvo iz nehaja

'Premijer se probudio iz umjetne kome i prepoznao suprugu', rekao je ravnatelj austrijske bolnice 'Schwarzach im Pongau'. 

>> Sudar na skijalištu: Njemački političar u komi, Slovakinja poginula

Zbog teških ozljeda glave, njemački je političar dva dana bio u induciranoj komi. Ako se i dalje bude dobro oporavljao, moći će ga se prevesti u Njemačku već idućeg tjedna, rekao je ravnatelj bolnice.

Austrijski državni tužitelj u međuvremenu je pokrenuo istragu o slučaju. Althausa, člana CDU-a, sumnjiči se da je neopreznim skijanjem prouzročio smrt iz nehaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene