Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sami su to tražili

Njemački farmer zalio partijanere gnojem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su nedopušteno orgaizirali party na njegovu posjedu, farmer je skupinu partijanera zalio mlazom gnojnice.

Jedan je njemački farmer doživio prilično originalan izljev bijesa nakon što je skupina mlađih osoba na njegovu polju bez dopuštenja organizirala improvizirani trance festival na otvorenome.

Pročitajte i ovo Party na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Nije sve samo u partijanju Hrvatska tvornica zabave se polako mijenja: ''Današnji gost nije više zainteresiran samo za cuganje i plesanje. Traži nešto više" Drevni kameni krugovi (Foto: Getty Images) Sramotno otkriće Monumentalna greška: Otkrivena tajna drevnog škotskog kamenog kruga starog 4500 godina

Stariji je farmer prvo pokušao nagovoriti pedesetak partijanera da odu s njegova polja, no oni su to odbili. Tada je farmer odlučio riješiti stvari na svoj način. Dovezao je svoju cisternu s gnojivom, te sve okupljene počeo polijevati mlazom gnojnice.

>> Umjesto na pistu, sletio u 20 tona izmeta

Partijaneri su iste sekunde pokupili svoje stvari, ali su se kasnije požalili policiji kako je šteta koju je farmer napravio njihovim šatorima, automobilima, te ostaloj opremi veća od 5000 eura.

Lokalno tužiteljstvo još uvijek razmatra što će s ovim slučajem, piše IANS.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene