Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Krava ubila farmera o kojem je snimljen dokumentarac: "Potpuno smo shrvani, još uvijek smo u šoku"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Farmera iz Škotske o kojem je snimljen i dokumentarac napala je vlastita krava. Od ozljeda je preminuo u bolnici.

"Sav Derekov naporni rad bio je za njegove dvije životne strasti - obitelj i farmu", rekli su shrvani prijatelji britanskog farmera, kojemu se njegova najveća strast obila o glavu. 71-godišnji Derek Roan preminuo je u bolnici nakon što ga je prošle godine u južnoj Škotskoj napala jedna od njegovih krava.

Ekipa hitne pomoći pozvana je na mjesto događaja na farmi Barnbarroch 18. lipnja nakon što je krava ozlijedila svoga vlasnika. Djed šestero unuka prevezen je u bolnicu, ali je naposljetku preminuo od ozljeda.

Pročitajte i ovo Helikopter u trenutku nesreće URUŠILI KROV VIDEO Helikopter mornarice ozlijedio osmero ljudi: Trebali podijeliti slatkiše i cvijeće, a izazvali kaos

Prijatelji i obitelj još su uvijek u stanju šoka i ne mogu vjerovati da je voljeni suprug i otac napustio njihove živote.

"Potpuno smo shrvani i još uvijek u šoku zbog onoga što se dogodilo i trebat će nam neko vrijeme da se pomirimo s tim da ga nema u blizini. Svima će nam jako nedostajati", rekli su njegovi sugrađani za Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 5 Očevid u tijeku Strava u Slavoniji: Na farmi krava smrtno stradao muškarac, teško ga ozlijedio radni stroj

Obitelj je javnosti postala poznata posljednjih godina nakon gostovanja u BBC-evoj emisiji This Farming Life. Već šest generacija bave se mužnjom rasne holštajnske krave u Barnbarrochu, a pružaju također i uslugu dostave mlijeka diljem svoga kraja.

Izvršni ured za zdravlje i sigurnost pokrenuo je istragu nakon tragedije, međutim škotska policija priopćila je da je obaviještena o smrti, koja se ne tretira kao sumnjiva, a izvješće je podneseno državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene