Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rupa široka 35 metara, koja se ranije ovog tjedna otvorila u središnjoj Njemačkoj, te je u procesu 'progutala' automobil, bit će zatrpana!


Radovi su započeli danas, te su kamioni počeli dovoziti drobljeno kamenje, kojeg će biti potrebno oko 40. 000 tona kako bi se zakrpala rupa, za koju je sve izglednije da se otvorila zbog podzemne špilje.

Vezani članci Rupa u kući Hodao je kućom kad mu se pod nogama otvorila rupa, spašavali su ga s 10 metara dubine Sanacija rupe na cesti u Malešnici - 3 Zagrebačke ceste objavile kako je nastala rupa na cesti koja je šokirala stanovnike Malešnice

>> VIDEO: Rupa od 40 metara progutala automobil!

Do urušavanja je došlo u ponedjeljak, oko 120 kilometara sjeveroistočno od Fankfurta, u gradiću Schmalkaldenu, te samim čudom nije povukla niti jednu kuću i nije bilo ljudskih žrtava. Cijela operacija zatvaranja rupe trajat će tjednima, a na njoj će raditi čak šest kamiona.

Bunker iz drugog svjetskog rata?

Spekuliralo se da je ispod nastale rupe bio bunker iz Drugog svjetskog rata, koji je razoren u bombardiranju iz zraka. Ovo se temelji na navodnim sjećanjima i svjedočanstvima starijeg stanovništva, koji se sjećaju bunkera, ali te tvrdnje još nisu dokazane. (Hina)