Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta sanirana!

Njemačka: Šest kamiona počelo sa zatrpavanjem ogromne rupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rupa široka 35 metara, koja se ranije ovog tjedna otvorila u središnjoj Njemačkoj, te je u procesu 'progutala' automobil, bit će zatrpana!

Radovi su započeli danas, te su kamioni počeli dovoziti drobljeno kamenje, kojeg će biti potrebno oko 40. 000 tona kako bi se zakrpala rupa, za koju je sve izglednije da se otvorila zbog podzemne špilje.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Urušio se pločnik ispred zgrade u Benkovcu Propao Benkovac Građani u šoku: Usred grada otvorila se ogromna rupa, a iz nje se širi jak smrad

>> VIDEO: Rupa od 40 metara progutala automobil!

Do urušavanja je došlo u ponedjeljak, oko 120 kilometara sjeveroistočno od Fankfurta, u gradiću Schmalkaldenu, te samim čudom nije povukla niti jednu kuću i nije bilo ljudskih žrtava. Cijela operacija zatvaranja rupe trajat će tjednima, a na njoj će raditi čak šest kamiona.

Bunker iz drugog svjetskog rata?

Spekuliralo se da je ispod nastale rupe bio bunker iz Drugog svjetskog rata, koji je razoren u bombardiranju iz zraka. Ovo se temelji na navodnim sjećanjima i svjedočanstvima starijeg stanovništva, koji se sjećaju bunkera, ali te tvrdnje još nisu dokazane. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene