Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi ostao visjeti

VIDEO: Rupa od 40 metara progutala automobil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogromna rupa veličine 40 na 30 metara otvorila se na kolniku u njemačkom gradiću Schmalkaldenu i progutala je jedan automobil, a drugi je ostao visjeti na ivici.

Začudo, privatne kuće s obje strane ulice u kojoj se otvorila rupa ostale su stajati. Jedan stanovnik pozvao je policiju oko 3 sata ujutro nakon što je čuo veliku buku. Stanovnici su evakuirani iz 23 zgrade. Nitko nije ozlijeđen. Gradić se nalazi 120 kilometara sjeveroistočno od Frankfurta.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Čudom preživjeli VIDEO Zemlja 'progutala' majku i sina, pa ih pregazio kamion

>> FOTO: Rupa 'progutala' terenac i semafor

Glasnogovornica policije u obližnjem gradu Suhlu izjavila je da su policajci procijenili da je rupa duboka 20 metara, ali da se nitko nije usudio prići sasvim blizu kako bi pogledao preko ivice. Unajmljen je helikopter koji je će napraviti snimke i mjerenja iz zraka. Uzrok ove bizarne nesreće nije poznat. U Njemačkoj se takve rupe povremeno znaju otvoriti kada se uruše prastari rudnici ili voda stvori šupljine na krškim područjima.

Televizija N24 prenijela je izjavu Freda Jaegera, drugog policijskog glasnogovornika, koji je rekao da policija provjerava navode stanovnika koji se sjećaju da je ispod ulice u vrijeme Drugog svjetskog rata bio bunker razoren u bombardiranju iz zraka. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene