Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teško je ranjen

Šok u Nizozemskoj: Poznatom novinaru crne kronike pucali u glavu na ulici u Amsterdamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati nizozemski kriminalistički novinar Peter R. de Vries nastrijeljen je i teško ranjen na ulici u Amsterdamu, izvijestila je u utorak nacionalna televizija NOS i dodala da je prebačen u bolnicu.

U policijskom priopćenju navodi se da je neidentificiran muškarac ustrijeljen u Amsterdamu. "Muškarac je ustrijeljen u Lange Leidsedwarsstratu", navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć U pucnjavi u SAD-u ubijene četiri osobe Tragedija u SAD-u Strava na zabavi: Srebrni automobil zaustavio se pred kućom, napadači ubili četvero ljudi

"Pozvana je hitna služba, a policija traga za počiniteljem ili počiniteljima", dodaje se.

Svjedoci su zamoljeni da se jave policiji.

Amsterdamski list Parool prenosi da su svjedoci rekli da je De Vriesu pucano u glavu. List je objavio snimku ljudi okupljenih oko osobe koja leži na tlu.

De Vries, (64), slavan u Nizozemskoj, često je komentirao televizijske kriminalističke programe i stručni je izvjestitelj za kriminal s izvorima u policiji i u podzemlju.

Postao je poznat kao istraživački novinarnakon što je 1983. otet pivski magnat Freddy Heineken, a u Sjedinjenim Državama je istraživao nestanak tinejdžerice Natalee Holloway 2006. godine.

U vezi nekoliko slučajeva De Vriesu je prijetilo kriminalno podzemlje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene