Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Virtualna trgovina seksualnih pomagala za muslimane koja nudi proizvode u skladu sa šerijatskim, islamskim zakonom, otvorena je ovih dana u Nizozemskoj, doznaje se od njezina osnivača.


'U prva četiri dana imali smo 70.000 posjeta' na internetskoj stranici pod nazivom El Asira (društvo na arapskom), rekao je Abdelaziz Auragh (29). Ta stranica za internetsku prodaju erotskih proizvoda, prva takva namijenjena muslimanima, treba pomoći supružnicima da 'poprave svoje spolno zdravlje', rekao je Auragh.

Vezani članci Slika nije dostupna U teškom je stanju: Zbog napada na nizozemskog novinara uhićeno troje ljudi, oglasio se i kralj Bajkoviti prizori - 5 Snima bajkovite prizore koji su pravi melem za dušu, svakako zavirite u galeriju

Klijenti mogu iz kataloga za muškarce i za žene birati petnaestak različitih proizvoda, od stimulansa, krema, gelova za masažu i pilula koje se reklamiraju kao afrodizijak. No nema vibratora, videa ni pornografskih časopisa. Stranica nije provokativna, a proizvodi su zajamčeno 'halal', bez sastojaka zabranjenih po muslimanskim propisima, kao što su svinjska mast i alkohol. (Hina)