Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nismo sami"

Bivši obavještajac tvrdi da SAD potajno čuva svemirske letjelice: "Koliko god to zvučalo nevjerojatno, istina je"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Bivši američki obavještajac tvrdi da američka vlada posjeduje netaknute vanzemaljske letjelice. U njima su navodno povremeno znali naći i mrtve pilote.

Bivši obavještajni dužnosnik David Grusch, koji je vodio analizu "neobjašnjivih anomalnih fenomena" unutar američkog Ministarstva obrane tvrdi da SAD posjeduje letjelice neljudskog podrijetla.

Informacije o tim vozilima, agencija za koju je radio nezakonito uskraćuje,a Girsch tvrdi da je sam doživio odmazdu nakon što je povjerljive dokumente predao njegovim članovima, prenosi Guardian.

Jonathan Grey, američki dužnosnik u Nacionalnom obavještajnom centru za zrak i svemir (Nasic), potvrdio je postojanje egzotičnog materijala, dodajući: "Nismo sami."

Sve veći broj izvješća o NLO-ima

Pentagon je 2021. objavio izvješće o NLO-ima u kojem stoji da je prijavljeno više od 140 slučajeva s objektima čija pojava se nije mogla objasniti.

Izvještaj je objavljen nakon curenja vojnih snimaka koji pokazuju naizgled neobjašnjiva događanja na nebu, dok su mornarički piloti posvjedočili da su često imali susrete s neobičnim letjelicama uz obalu SAD-a.

Grusch je rekao da je američka vlada spremala dijelove, a u nekim slučajevim i čitave takve letjelice desetljećima. Analizom je utvrđeno da je materijal od kojeg su napravljene egzotičnog porijekla što označava neljudsku inteligenciju, bilo izvanzemaljskog ili nepoznatog porijekla.

Međutim, to nije sve, Gursch tvrdi da su iz olupina povremeno izvučeni i mrtvi vanzemaljski piloti, prenosi Daily Mail.

"Kad istražuješ nešto što je sletjelo ili se srušilo, ponekad naiđeš i na mrtve pilote. Koliko god to zvučalo nevjerojatno, istina je", rekao je.

Iako sam nikad nije vidio takve letjelice, razgovarao je s pilotima koji jesu i sada o svemu odlučio progovoriti javno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene