Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni kosturi

Nikad uhvaćen serijski ubojica: Svoje žrtve pokapao iza trgovačkog centra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmenje 7 osoba bile su žrtve serijskog ubojice.

Policija u američkoj saveznoj državi Connecticut vjeruje kako u njihovoj okolini djeluje serijski ubojica koji je odgovoran za smrt najmanje sedam osoba. Njihova tijela zakopao je u močvarnom i šumovitom predjelu iza jednog shopping centra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

'Do sad smo otkrili ukupno sedam tijela. Njihovi posmrtni ostaci predani su mrtvozorniku i forenzičkom laboratoriju ne bi li ih se identificiralo. Budući da su od tijela ostali uglavnom kosturi pretpostavljamo da su tijela na toj lokaciji desetak godina', kaže šef policije James Wardwell.

 Serijski ubojica vreba na kanalima? Izvučeno 61 tijelo

Ostaci četiri tijela na toj su lokaciji pronađena prošlog mjeseca, a još tri tijela pronađena su prije 8 godina. Sve tri su bile žene čiji je nestanak prijavila njihova obitelj.

'Želim naglasiti da za javnost ne postoji opasnost od serijskog ubojice u ovom trenutku. Sve žrtve čije smo ostatke identificirali nestale su 2003. godine, a i oni koje još nismo identificirali bili su zakopani već gotovo desetljeće. Vjerujemo kako osoba koja stoji iza ovih ubojstava više nije aktivna', kaže Wardwell.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene