Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmenje 7 osoba bile su žrtve serijskog ubojice.


Policija u američkoj saveznoj državi Connecticut vjeruje kako u njihovoj okolini djeluje serijski ubojica koji je odgovoran za smrt najmanje sedam osoba. Njihova tijela zakopao je u močvarnom i šumovitom predjelu iza jednog shopping centra.

Vezani članci Policija u raciji u ugostiteljskom objektu u Donjim Sveticama - 2 Velika racija zagrebačke policije, zbog širenja zaraze priveden vlasnik kluba Koronavirus u Sloveniji, ilustracija Ništa od popuštanja mjera u Sloveniji: "Stanje je daleko od zadovoljavajućeg, nije se znatno smanjio broj oboljelih"

'Do sad smo otkrili ukupno sedam tijela. Njihovi posmrtni ostaci predani su mrtvozorniku i forenzičkom laboratoriju ne bi li ih se identificiralo. Budući da su od tijela ostali uglavnom kosturi pretpostavljamo da su tijela na toj lokaciji desetak godina', kaže šef policije James Wardwell.

 Serijski ubojica vreba na kanalima? Izvučeno 61 tijelo

Ostaci četiri tijela na toj su lokaciji pronađena prošlog mjeseca, a još tri tijela pronađena su prije 8 godina. Sve tri su bile žene čiji je nestanak prijavila njihova obitelj.

'Želim naglasiti da za javnost ne postoji opasnost od serijskog ubojice u ovom trenutku. Sve žrtve čije smo ostatke identificirali nestale su 2003. godine, a i oni koje još nismo identificirali bili su zakopani već gotovo desetljeće. Vjerujemo kako osoba koja stoji iza ovih ubojstava više nije aktivna', kaže Wardwell.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook