Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alarmantne brojke

Serijski ubojica vreba na kanalima? Izvučeno 61 tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi smatraju kako je nemoguće da je tako veliki broj mrtvih samo posljedica samoubojstava ili nesreća. Najviše tijela pronađeno je u tzv. Gay Villageu.

Čak 61 tijelo u posljednjih je šest godina izvučeno iz kanala u Manchesteru, a mnogi su posumnjali kako to nije samo slučajnost te da Manchester ima - serijskog ubojicu.
Profesor psihologije Craig Jackson sa sveučilištu u Birminghamu, kazao je kako je broj mrtvih u Manchester kanalima alarmantan te tvrdi kako je moguće da ubojica i dalje ubija.

Neka od tijela otkrivena su oko Street kanala, koji je poznat i kao Gay Village zbog brojnih okupljališta homoseksualaca, piše Daily Mail.

'Nemoguće je da je tako veliki broj mrtvih samo posljedica samoubojstava ili nesreća. Kanali nisu popularni kao mjesta za samoubojstvo, osobit ne kod muškaraca. No, ako bacite tijelo u vodu, možete biti sigurni da će bit izbrisani DNA dokazi. Davitelj iz Suffloka Steve Wright svoje je žrtve, od kojih su neke bile prostitutke, bacao u vodu', pojašnjava svoju teoriju Jackson.

Policija je odbacila njegove teorije o serijskom ubojici koji je na slobodi i tvrde kako su svaki pojedinačni slučaj tijela izvučenih iz kanala temeljito istražili.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 3 Tražili ga satima VIDEO/FOTO Doveden na ispitivanje: Ovo je muškarac za kojeg se sumnja da je autom iz osvete pregazio prijatelja

Priveli ga na ispitivanje zbog ubojstva, a on im otkrio stravične detalje koje nisu očekivali

Jackson je izdvojio dva slučaja koja su mu posebno sumnjiva. Chris Brahney (22) pronađen je mrtav u Manchester Ship kanalu, deset dana nakon što je nestao s koncerta u lipnju 2012.. Za njim je pokrenuta velika potraga u cijeloj regiji. Mrtvozornik je ustvrdio kako ne zna kako je završio u vodi.

Drugi je slučaj student Souvik Pal (18) čije je tijelo pronađeno u Bridgewater kanalu, i to tri tjedna nakon što je nestao s proslave Nove godine. nadzorne kamere snimile su ga kako odlazi iz kluba s misterioznim muškarcem, no samo se potonji vratio na proslavu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene