Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stjuardesa koja je postala simbol briselske tragedije i terorističkih napada koji su u ožujku ove godine šokirali svijet, nakon mjesec dana probudila se iz kome.


Nidhi Chaphekar (42), šokirana žena izgubljena pogleda, prekrivena prašinom i krvlju, čija je fotografija nakon terorističkih napada u Bruxellesu obišla svijet, postala je simbolom briselske tragedije. Za razliku od dvadesetak drugih osoba, ona je preživjela eksplozije u zračnoj luci Zaventem, no tek se sada, mjesec dana nakon napada, probudila iz kome. Petnaest posto tijela joj je opečeno, ima slomljeno stopalo, a u induciranoj komi provela je 25 dana.

Vezani članci Slika nije dostupna KRAJ POTRAGE Priznao da je najtraženiji bjegunac u Europi Slika nije dostupna TERORIST IZ BRUXELLESA se razotkrio na Facebooku'Otvorila je oči, pogledale me i nasmiješila se. Rekao sam joj da će sada sve biti dobro. Razgovarala je i s našom djecom', kazao je njezin suprug Rupesh Chaphekar dodavši da je Nidhi prošla nekoliko operacija te da se ne zna koliko će njezino liječenje još trajati.

Nidhi je iz Mumbaija, a radi kao stjuardesa Jet Airwaysa. Tog kobnog dana kada su bombaši samoubojice Islamske države napali zračnu luku Zaventem išla je na posao', piše Daily Mail.