Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokirana žena izgubljena pogleda, prekrivena prašinom i krvlju, čija je fotografija s nakon terorističkog napada obišla svijet, postala je simbolom briselske tragedije.


Otkriveno je kako je riječ o stjuardesi indijskog Jet Airwaysa, Nidhi Chaphekar. Fotografirana je kako sjedi na stolici na aerodromu, neposredno nakon eksplozija koje su izvršili bombaši samoubojice. Njezina odjeća je razderana, cipele izuvene... Kraj nje je žena koja telefonira i koja joj je očito pomogla.

Vezani članci Slika nije dostupna KRAJ POTRAGE Priznao da je najtraženiji bjegunac u Europi Slika nije dostupna TERORIST IZ BRUXELLESA se razotkrio na Facebooku

Nidhi je krenula na posao i trebala se pridružiti posadi na letu za Newark (SAD).Majka dvoje djece iz predgrađa Mumbaija za ovu aviokompaniju radila je proteklih 15 godina.
'Njezinoj obitelji javili su da se dobro oporavlja u bolnici', kazao je jedan izvor za britanski Sun.
Jet Airways izvijestio je da se stjuardesa Chaphekar trebala ukrcati u 10.15 sati po lokalnom vremenu u avion za Newark. Njezin kolega Amit Motwani zadobio je ozljedu očiju, na Facebooku je napisao da je 'siguran', piše Daily Mail.