Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele mu vratiti prsten

Traži ga cijela policija: Zaprosio ju, rekla mu je "da", ali onda je uslijedio scenarij iz noćne more

Muškarac pokušava dokučiti prsten (Screenshot: Twitter/NYPD)
Muškarac pokušava dokučiti prsten (Screenshot: Twitter/NYPD)
Njujorška policija u subotu je tragala za nesretnim muškarcem kojemu je tijekom prosidbe djevojke na Times Squareu pao zaručnički prsten kroz odvodne rešetke.

Na video snimci koju je njujorška policija objavila na društvenim mrežama vidi se kako je muškarcu prsten ispao, legao je na pločnik tog popularnog turističkog odredišta i gleda kroz rešetke dok njegova partnerica sve prati zabrinutim pogledom.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

"Rekla je 'da', no on je bio toliko uzbuđen da mu je prsten pao kroz rešetke", napisala je policija na Twitteru. "Pripadnici naših specijalnih snaga spasili su ga i željeli bi vratiti prsten sretnom paru. Hoćete nam pomoći da ih pronađemo?".

Također su na Twitter stavili i fotografiju prstena - izvađenog i očišćenog i broj telefona na koji se može javiti onaj tko poznaje par.

Više od 350.000 ljudi svakodnevno posjeti trg u središtu Manhattana, poznat kao "sjecište svijeta". (Hina. M.V.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene