Muškarac pokušava dokučiti prsten (Screenshot: Twitter/NYPD)
Muškarac pokušava dokučiti prsten (Screenshot: Twitter/NYPD)

Njujorška policija u subotu je tragala za nesretnim muškarcem kojemu je tijekom prosidbe djevojke na Times Squareu pao zaručnički prsten kroz odvodne rešetke.


Na video snimci koju je njujorška policija objavila na društvenim mrežama vidi se kako je muškarcu prsten ispao, legao je na pločnik tog popularnog turističkog odredišta i gleda kroz rešetke dok njegova partnerica sve prati zabrinutim pogledom.

Vezani članci Sa ličke Plješivice spašena trudnica, dvoje djece i dva muškarca Policija spasila migrante u Lici, među njima dvoje djece i trudnica Policijsko vozilo (Foto: Screenshot/YouTube) Prošao kroz crveno na raskrižju, a karma ga je sustigla ekspresnom brzinom

"Rekla je 'da', no on je bio toliko uzbuđen da mu je prsten pao kroz rešetke", napisala je policija na Twitteru. "Pripadnici naših specijalnih snaga spasili su ga i željeli bi vratiti prsten sretnom paru. Hoćete nam pomoći da ih pronađemo?".

Također su na Twitter stavili i fotografiju prstena - izvađenog i očišćenog i broj telefona na koji se može javiti onaj tko poznaje par.

Više od 350.000 ljudi svakodnevno posjeti trg u središtu Manhattana, poznat kao "sjecište svijeta". (Hina. M.V.)