Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacili je iz akvarija?

POGLEDAJTE JE: Ovo je riba koja grize testise!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egzotična riba pacu, koja je poznata po tome što grize muškarce za testise, pojavila se u Passaicu, nedaleko od New Jerseyja.

Iako je porijeklom iz Amazone, riba pacu može se pronaći i u vodama Danske, Francuske i Švedske. Ovoga je puta pronađena u Passaicu, nedaleko od New Jerseyja. Naime, upecao umirovljeni vozač autobusa Tom Boylan, a potom objavio njezinu fotografiju, piše Huffington post.

>>
Kupači pozvani na oprez: Čuvajte se ribe koja grize testise

'Najvjerojatnije je netko uzgajao u akvariju, a onda je postala prevelika pa su je bacili', kazao je Pat Egan, menadžer trgovine 'Absolutely Fish'.

Riba ima široke zube i jaku čeljust koja joj omogućuje da se lakše hrani, vrlo je slična piranji. Ovakve ribe obično obitavaju u toplijoj klimi i zabilježeni su slučajevi kada su ugrizle muškarce za testise. Mogu narasti i do metar dužine i težiti do 25 kilograma, a obično se hrane puževima i morskom vegetacijom.

Pročitajte i ovo Riba - 3 Loša vremenska prognoza Hoće li biti svježe ribe za blagdane? Prodavači upozoravaju: "Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene, valja kupiti ranije" Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene