Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogromna šteta

VIDEO Snažno nevrijeme stiglo u Srbiju: Preminulo dijete u Novom Sadu, spašena djeca iz taksija na koji je palo stablo

Nevrijeme u Srbiji
Nevrijeme u Srbiji Foto: Screenshot/Nova.rs
Nevrijeme koje je u petak poslijepodne pogodilo Hrvatsku, stiglo je u Srbiju. Kao i u Hrvatskoj, štete su ogromne.

Snažno nevrijeme koje je pogodilo Hrvatsku sada je stiglo i u Srbiju

Kako doznaje N1, u Novom Sadu je preminulo dijete od posljedica strujnog udara ili groma. Pokušaj reanimacije trajao je oko sat vremena. Dječak je nađen nedaleko od svoje kuće, navodno pokraj nekih instalacija, piše Blic.

U Beogradu je olujna kiša praćena snažnim vjetrom i grmljavinom, a na osnovnoj školi u Novom Sadu oštećen je krov. Baš kao i u Hrvatskoj, u Novom Sadu srušila se jedna dizalica.

Za vrijeme nevremena drvo je palo na taksi u kojem su bila djeca. Zasad je u nevremenu spašeno petero ljudi, od čega je dvoje djece. Među spašenima je i žena iz kioska na koju je palo drvo. Zarobljena žena je izvučena i predana ekipi Hitne pomoći Novoga Sada, navodi Blic
 

Pročitajte i ovo Žena traži spasioca - 2 Pomoć u oluji Zagrepčanka još traži svog junaka, drugi se prisjećaju strašnih prizora: "Čuli smo samo vrištanje, zapomaganje, bilo je grozno"

 

 

Uz to zračna luka Nikola Tesla u Beogradu je privremeno zatvorena.

"Zabrana letenja zrakoplova stupila je na snagu u 20:09 u skladu sa odredbama Zakona o zračnom prometu i propisanoj sigurnosnoj proceduri", priopćili su iz zračne luke. Čim zabrana prestane, zračni promet vraća se u normalu, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena u Rijeci - 4 Iz minute u minutu VIDEO Na riječkoj Brajdici se srušila dizalica, padala stabla na Kvarneru i u Istri: "Došlo je brzo i nenajavljeno. Kad smo izašli van, vidjeli smo kaos"

Zbog snažnog vjetra velik dio automobila je oštećen te su brojne prometnice blokirane stablima i granjem što dodatno otežava promet.

Brojna mjesta u Srbiji ostala se bez struje. Jak pljusak pretvorio je ulice u rijeke, a ukupna šteta nakon oluje će biti golema.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene