Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije htjela biti sama

Nevjerojatno: Starica dvije godine čuvala mumificirano tijelo svog cimera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starica iz Michigana je držala leš svog mrtvog prijatelja i sustanara u svojoj kući pune dvije godine jer nije htjela biti sama. 'On je bio jedini muškarac koji je bio dobar prema meni', rekla je usamljena starica.

Kada su policajci posjetili dom Linde Chase iz Michigana imali su što vidjeti - mumificirano tijelo njezinog sustanara koje je bilo smješteno u naslonjaču. Starica je za novine izjavila kako je držala njegov leš odjevenim i čistim te da je s njim često razgovarala i gledala NASCAR utrke. 'Ja ne želim biti sama, a on je bio jedini muškarac koji je bio dobar prema meni', kazala je usamljena starica.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

>> Ženu 10 godina držao zatočenu, palio je peglom i vrućom tavom!

Tijelo njezinoga sustanara je otkriveno nakon što su zabrinuti rođaci pozvali policiju, a sin preminulog kazao je kako je nekoliko puta pokušao posjetiti svog bolesnog oca, ali da mu Chase to nije dopuštala, piše NBC News.

>> Nakon šest dana ustala iz lijesa!

Medicinski istraživač tvrdi da je starac umro prirodnom smrću negdje krajem prosinca 2010. godine, a zanimljivo je kako je starica i nakon njegove smrti nastavila primati njegovu mirovinu. Policija navodno istražuje slučaj i još uvijek nije podnijela kaznenu prijavu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene