Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora na kemoterapije

Kontroverzni gradonačelnik odustao od izborne utrke: Objavio da je bolestan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Toronta Rob Ford, koji se našao u žiži javnosti nakone priznanja da je pušio crack, obolio je od rijetkog i teškog oblika tumora. Morat će proći vrlo agresivnu terapiju po preporuci liječnika.

Ford ima maligni sarkoma tumor, koji se već počeo širiti i u naredna dva dana započeti će s kemoterapijom. Ford (45) je prošlog tjedna, nakon što je saznao da ima tumor, objavio da odustaje od ponovne utrke za gradonačelnika Toronta. Nominaciju je povukao šest tjedana prije izbora, koji će biti održani 27. listopada, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Betoniran' položaj 'Preživio' glasovanje: Gradonačelnik Toronta zadržao fotelju, vladat će gradom kao 'fikus' Slika nije dostupna Može li bizarnije? VIDEO Gradonačelnik Toronta opet 'luduje': Evo što je sad izveo

'Prema savjetu obitelji i liječnika znam da se moram usredotočiti da mi bude bolje. Ima još posla koji se treba obaviti, a trenutno ne mogu dati sve od sebe', rekao je u otvorenom pismu Ford.

Puna im je kapa gradonačelnika: 'Izaberite mene. Pušit ću samo travu, a ne crack'

Ford, čiji je otac preminuo od raka debelog crijeva 2006. godine, hospitaliziran je od 10. rujna, nakon što se požalio na neizdržive bolove. U trku za mjesto gradonačelnika umjesto Roba Forda, ušao je njegov brat Doug Ford (49).

Rob Ford se početkom srpnja vratio na dužnost gradonačelnika poslije dvomjesečnog tretmana detoksikacije te je tad istaknuo da se u potpunosti oslobodio ovisnosti o drogi i alkoholu. Ujedno se ispričao i priznao sve greške koje je napravio. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene