Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekidao govor

Uvođenje reda: Bučnog građanina silom odvukli sa skupa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama dva je puta prekinut tijekom predizbornog skupa u Cincinnatiju u saveznoj državi Ohio.

Obamu su dva puta prekinuli nezadovoljni građani koji su stvorili toliku pomutnju u publici da ih je policija morala udaljiti sa skupa, javlja AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vratio se u Washington Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja Slika nije dostupna 'Okupani' u plavo Ovako je izgledalo nebo iznad New Yorka nakon Obamine pobjede

Iako se ne čuje dobro na snimci, navodno se jedan od njih protivio Obaminom stavu prema pobačaju dok je u ruci držao plakat na kojem se vide slike fetusa. Mnogi okupljeni na skupu pljeskali su kada je po njega došlo nekoliko policajaca.

Ubrzo se uzvicima javio još jedan nezadovoljni građanin kojeg je policija također ispratila iz prepune dvorane. Predsjednik je nakon toga nastavio svoj govor, a onda ga je odjednom iz publike netko prekinuo glasnim uzvikom: 'Volimo te!' On je rado uzvratio: 'I ja vas!'

>> Kampanja se bliži kraju, Obama i Romney sve više s biračima

U završnici izbora i demokrat Obama i republikanac Mitt Romney održavaju posljednje skupove. Prema anketama, utrka je tijesna i do samog će kraja biti neizvjesno hoće li Obama ostati u Bijeloj kući ili će u nju ući Romney.

Njujorški odbor za izbore priprema se za mogućnost da glasovanju na izborni dan 6. studenog zbog posljedica oluje Sandy pristupi manje od 25 posto glasača. Ukoliko se to dogodi vjerojatno će se produžiti vrijeme glasovanja na 7. studeni, objavio je Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene