Treći dan nastavlja se potraga u vezi s Madeleine McCann koja je nestala u Portugalu 2007., a istražitelje je trag nedavno doveo do Nijemca (43).

Galerija


U okolici njemačkog Hanovera nastavlja se iskapanje vrta povezano uz nestanak Madeleine McCann.

Vezani članci Dragan Primorac i Ivan Kaštelan - 4 Primorac o slučaju Maddie McCann i načinima identifikacije: "Obično se istražiteljima i forenzičarima kaže – imate samo jednu priliku" Policijski očevid, ilustracija Filmska potjera u Kaštelima: Automobilom bježao policajcima, zapeo u uskoj ulici pa pobjegao u maslinik

Trogodišnja britanska djevojčica nestala je u Portugalu 2007., a 13 godina poslije istražitelje je trag doveo do jednog sela u Njemačkoj. Tamo je posljednje prijavljeno prebivalište 43-godišnjeg Nijemca, koji je prošli mjesec identificiran kao glavni osumnjičeni.

Vrt se pretražuje već treći dan, s bagerima i psima tragačima.

"Zapanjujuće je kad pomisliš da je taj čovjek mogao bezbrižno živjeti ovdje i da je možda i Maddie bila ovdje. Ne znam. Zastrašujuće", rekla je Anya Glover, stanovnica Seelzea. 

"To je tragedija. Naravno da smo iznenađeni kada dođemo i vidimo toliko policije i novinara posvuda. To je prilično neobično za ovo mjesto", kaže Maximilian Kubal, stanovnik Seelzea.