Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bageri i psi tragači

Treći dan pretražuje se vrt u blizini Hanovera u potrazi za Maddie, mještani u šoku: "Zapanjujuće je ako je taj čovjek mogao bezbrižno živjeti ovdje"

Potraga za Madeleine McCann - 1
Potraga za Madeleine McCann - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Potraga za Madeleine McCann - 1 Potraga za Madeleine McCann - 1 Foto: DNEVNIK.hr Anya Glover Anya Glover Foto: DNEVNIK.hr Potraga za Madeleine McCann - 2 Potraga za Madeleine McCann - 2 Foto: DNEVNIK.hr Potraga za Madeleine McCann - 4 Potraga za Madeleine McCann - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Potraga za Madeleine McCann - 3 Galerija 1/6 >>
Treći dan nastavlja se potraga u vezi s Madeleine McCann koja je nestala u Portugalu 2007., a istražitelje je trag nedavno doveo do Nijemca (43).

U okolici njemačkog Hanovera nastavlja se iskapanje vrta povezano uz nestanak Madeleine McCann.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Ilustracija Drama na skijalištu Petero članova obitelji pronađeno mrtvo, za jednim se još traga: Zabava koja se pretvorila u horor

Trogodišnja britanska djevojčica nestala je u Portugalu 2007., a 13 godina poslije istražitelje je trag doveo do jednog sela u Njemačkoj. Tamo je posljednje prijavljeno prebivalište 43-godišnjeg Nijemca, koji je prošli mjesec identificiran kao glavni osumnjičeni.

Vrt se pretražuje već treći dan, s bagerima i psima tragačima.

"Zapanjujuće je kad pomisliš da je taj čovjek mogao bezbrižno živjeti ovdje i da je možda i Maddie bila ovdje. Ne znam. Zastrašujuće", rekla je Anya Glover, stanovnica Seelzea. 

"To je tragedija. Naravno da smo iznenađeni kada dođemo i vidimo toliko policije i novinara posvuda. To je prilično neobično za ovo mjesto", kaže Maximilian Kubal, stanovnik Seelzea. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene