Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo Reeve Steenkamp

FOTO Svjedočenje patologa: Pistorius povraćao u sudnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi je tjedan suđenja južnoafričkom sportašu za ubojstvo njegove djevojke Reeve Steenkamp. Tijekom današnjeg svjedočenja patologa Pistoriusu je pozlilo.

Oscaru Pistoriusu pozlilo je danas tijekom svjedočenja patologa koji je govorio o prirodi ozljeda od kojih je preminula Pistoriusova djevojka Reeva Steenkamp nakon što ju je poznati sportaš ustrijelio.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

Sutkinja je već ranije zabranila TV prijenos ovog svjedočenja kako bi se zaštitilo dostojanstvo pokojnice. Dok je patolog iznosio svoja saznanja Pistorius je briznuo u plač, a potom mu je i pozlilo te mu je donesena kanta u koju je povraćao, javlja novinar BBC-a.

Pistorius se slomio u sudnici - Prekrio uši rukama i jecao 

Zbog restrikcija u izvještavanju s ovog suđenja, detalji patološkog iskaza nisu poznati, no ono što prisutni novinari mogu reži jest da su scene prikazane bilo vrlo uznemirujuće.

Suđenje Oscaru Pistoriusu počelo je prošli tjedan. Sumnjiči ga za ubojstvo mlade manekenke. On i dalje poriče da je to učinio namjerno, tvrdi kako je mislio da se radi o provalniku te da je zbog toga pucao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene