Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon više od 30 godina razdvojenosti, brat i sestra su se našli na 'spoju na slijepo'.


Anonimno su dopisivali preko internetske stranice za pronalažanje partnera, a kada su se konačno našli uživo, shvatili su da su brat i sestra. Sarah Kemp živi u Edinburghu, a George Bentley u Londonu.

Vezani članci Robert Blanchett (Foto: Profimedia) Dok mu slavna sestra zarađuje milijune, on se jedva kreće i živi sam u trošnom stanu Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina

Prošlog studenog su se počeli dopisivati preko interneta. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja, odlučili su se upoznati uživo. 'Nikad ne bih pristala da odem u London na spoj na slijepo. Ali 'kliknuli' smo odmah na početku, a naš je odnos samo cvjetao daljnjim dopisivanjem', rekla je Sarah.

Nakon što su sat vremena proveli u razgovoru, shvatili su da su zapravo brat i sestra, piše Aolnews. 'Sresti brata u kafiću nakon 30 godina bilo bi nešto posebno. Ali sresti ga u ovakvim okolnostima, stvarno je čudno', dodala je Sarah.

Njihovi roditelji su se rastali 1975. godine. Tada se Sarah, koja sada ima 42 godine, preselila s majkom u Škotsku, dok je George (47) ostao s ocem u Londonu. 1989. godine se Sarah udala. Iako se samo godinu dana kasnije rastala, ostavila je muževo prezime Kemp.

>> Loša sreća: Prvi spoj pa iz pakla

Zbog toga je George nikad nije mogao pronaći. 'Nisam imao pojima gdje se nalazi. Tražio sam je, ali sam s vremenom odustao', pojasnio je George.