Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije platio ni račun

Loša sreća: Prvi spoj pa iz pakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi spoj jedne 27-godišnjakinje i samoprozvanog 'Chrisa' pretvorio se u katastrofu. Ne samo da nije platio račun u restoranu, već je i pobjegao s njezinim automobilom u kojem je bio i ruksak s novcem, laptop, iPod i digitalni fotoaparat.

Dvadesettrogodišnji Terrance Dejuan McCoy djevojku je tijekom večere zatražio ključeve od njezinog automobila, pod izlikom da mu je u njemu ostao novčanik. Dovezli su se naime, u njezinom automobilu nakon što ga je ona pokupila ispred njegova stana. 'Dala mu je ključeve i on je izašao van', kazao je detektiv Patrick Jones. 'S mjesta na kojem je sjedila vidjela je kako ulazi u automobil i odlazi velikom brzinom. Potom je iz restorana nazvala policiju'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije se štedio Kakav "gospodin": Izveo je djevojku na prvi spoj u fini restoran, najeo se, napio i zbrisao Slika nije dostupna Prvorazredna šala Kako u muškarce utjerati strah? Zezajte ih poput nje, izađite na prvi spoj u vjenčanici!

Uzeo i novac, laptop...

U automobilu je djevojka imala i ruksak s 300 dolara, laptop, iPod i digitalni fotoaparat. Policiji je ispričala da je mladića upoznala prije tjedan dana u jednom kasinu. Predstavio joj se kao Chris. Nekon toga su se nekoliko puta čuli putem mobitela a poslao joj je i svoju fotografiju. Upravo ta fotografija koju je djevojka imala u mobitelu te njegov broj mobitela policiji su pomogli pri identifikaciji.

Policija je nakon nekoliko dana pronašla automobil, ali bez radija. Drugim stvarima naravno, nije bilo ni traga. McCoy je uhićen i optužen za krađu. Prijeti mu kazna zatvora i do 5 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene