Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimljeno

VIDEO Napadnut reporter tijekom javljanja uživo: "Hoćeš da te udarim!"

Napad na reportera Mladena Savatovića
Napad na reportera Mladena Savatovića Foto: N1 Beograd
Tijekom izvještavanja s beogradskih prosvjeda napadnut je Mladen Savatović, novinar N1 Srbija.

Reporter srpskog N1, Mladen Savatović, napadnut je večeras tijekom prosvjeda u centru Beograda. Savatovića je provocirao nepoznati muškarac još tijekom priprema za javljanje uživo koji je stajao sa strane i dobacivao mu. 

Savatović je nakratko ušao u verbalnu prepirku s njim, ali je normalno odradio javljanje uživo u program. Nakon toga ponovo su se porječkali, a muškarac mu se u par navrata unosio u lice.

Pročitajte i ovo Ubijeni Sayyed Razi Mousavi (L) prijete odmazdom "Izrael će patiti zbog ovoga!" Ubijen važan iranski general, državna televizija prekinula program  

Nakon što je reporter nazvao policiju i obratio se muškarcu da ih pričeka, ovaj je zamahnuo šakom i nasrnuo na njega. "Hoćeš da te udarim, hoćeš da te udarim!", ponavljao je dok ga je jednom rukom držao za ovratnik i gurao ga naprijed. 

 

 

"I ja sam reagirao u afektu, ali svo sam vrijeme mislio da će se urazumiti ukoliko zaprijetim policijom ili pokažem zube. Pozvali smo policiju koja je došla nakon desetak minuta. Bio je tu pripadnik osiguranja Predsjedništva, ali je rekao da nije mogao reagirati. Dali smo izjavu i sutra bismo trebali podnijeti prijavu. Policija nam je rekla da će ga na osnovu snimke pokušati pronaći i procesuirati", rekao je Savatović za N1

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene