Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deseci ljudi pobjegli

Uhićen napadač na trgovinu u Amsterdamu, talac je na sigurnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oružani napad na Appleovu trgovinu u središtu Amsterdama okončan je nakon šest sati, talac je na sigurnom a počinitelj uhićen, rekle su vlasti u utorak.

Muškarac koji je držan na nišanu uspio je pobjeći, a otmičar ga je slijedio van. Policija je svladala napadača ispred zgrade, rekla je policija.

Pročitajte i ovo Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde Aerodrom u Hamburgu SRETAN KRAJ VIDEO Okončana talačka kriza u zračnoj luci, naoružani muškarac se predao: "Čini se da je dijete neozlijeđeno"

Iz trgovine već su uspjeli pobjeći deseci ljudi, također neozlijeđeni.

Policija nije rekla koliko ih je pobjeglo. Lokalni mediji objavili su da su bili deseci.

Snimke i fotografije dijeljene na društvenim medijima pokazuju napadača koji prijeti pištoljem nenaoružanom muškarcu. Svjedoci su rekli da su čuli nekoliko pucnjeva, prema lokalnim medijima.

Pljačka je policiji prijavljena oko 16.40 sati, a ubrzo nakon prijave na mjesto događaja poslani su pripadnici specijalne policije.

Trg Leidensplein ispražnjen je i ograđen, a obližnji kafići i kazališta zatvoreni. Za vrijeme policijske operacije nad mjestom događaja kružio je helikopter.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene