Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POMRAČENJE UMA

Svjedok o krvavom pohodu: "Pucao je u ženu, a onda izašao na ulicu i krenuo redom." Otkriven motiv pobješnjelog ubojice?

Vuk Borilović,Socijaldemokrati Crne Gore
Vuk Borilović,Socijaldemokrati Crne Gore Foto: Screenshot/Instagram/Socijaldemokrati Crne Gore
34-godišnji Vuk Borilović koji je u petak poslijepodne ubio najmanje desetero ljudi, a ozlijedio šest, u svoj je mahniti pohod krenuo bijesan zbog navodnog duga. Crnogorska vlada proglasila je u petak trodnevnu žalost.

Ubojica iz Cetinja u petak poslijepodne u svoj se krvavi pohod uputio bijesan zbog duga za stanarinu, navode neki mediji. Crnogorska vlada proglasila je u petak trodnevnu žalost. 

"Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je, ali čemu nedužnu ženu i djecu", ispričala je rođakinja ubojice za Kurir.rs.

"Vučko je pucao u ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca... Ubio je čak i mog prijatelja automehaničara koji je slučajno naišao ulicom", izjavio je svjedok za Kurir.rs.

"Pao mu je mrak na oči, napravio je to u nekom nervnom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani", zaključio je svjedok.

Navodno ih je pozvao da izađu vani, a onda poubijao. Borilović je u Cetinju završio osnovnu školu. Srednju brodostrojarsku školu pohađao je u Beogradu. 

Prema nepotvrđenim informacijama, napadač je nakon 15 sati naoružan lovačkom puškom krenuo kroz susjedstvo i počeo pucati.

Pročitajte i ovo Očevid na mjestu krvavog pohoda TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Šef crnogorske policije otkrio detalje masakra u Cetinju: "Lovačkom puškom ubio je dvoje djece i ranio njihovu majku, koja je podlegla ozljedama"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeno nekoliko osoba Ustoličen mitropolit Joanikije: U žestokim sukobima policije i prosvjednika ozlijeđeno nekoliko osoba

I Telegraf.rs navodi kako je dug za stanarinu bio motiv.

Obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Borilovića, muškarca koji je u petak ubio bar 10 ljudi, kasnila je navodno s plaćanjem.

Jedan od ozlijeđenih u teškom je stanju.

Više možete pročitati >>OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene