Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka iz SAD-a

Naoružani policajci razbili vrata, upali u stan i roditeljima uzeli necijepljeno dijete

SWAT tim, ilustracija (Foto: AFP)
SWAT tim, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Na internetu se pojavila šokantna snimka u kojoj policajci u Arizoni nasilno ulaze u dom i necijepljeno dijete u visokoj temperaturi oduzimaju roditeljima i odvode liječnicima.

Roditelji su dijete u visokoj temperaturi doveli liječniku naturopatu. On im je savjetovao da dvogodišnjeg dječaka odvedu na hitni prijem.

Pročitajte i ovo Bolnica - 2 Jedna osoba umrla Samo u jednoj županiji ove sezone više od tisuću oboljelih: "Govorili smo i prije COVID-a da je bolest ozbiljna" Cijepljenje u Hrvatskoj - 1 Uzima maha Liječnici upozoravaju na zabrinjavajući trend u svijetu, koji bi mogao vratiti neke zarazne bolesti. Kakva je situacija u Hrvatskoj?

Liječnik je posumnjao da dijete ima meningitis. Srećom, imalo je respiratornu infekciju. Kako se dječaku stabilizirala temperatura, roditelji su odustali od odlaska na hitnu, piše ABC News.

Nakon što je liječnik iz dječje bolnice Cardon doznao da se roditelji nisu nikad pojavili na pedijatriji, a s obzirom na to da je otprije znao da je dijete necijepljeno, nazvao je Centar za socijalnu skrb i prijavio roditelje. Centar je pozvao policiju i zatražio da provjere dijete.

Policajci su najprije telefonom kontaktirali s ocem dvogodišnjeg dječaka Brooksa Brycea. Zatražili su provjeru djeteta, no on ih je odbio.

Nedugo nakon toga pojavili su se na vratima stana obitelji s nalogom za pretres. S obzirom na to da je obitelj odbila otvoriti vrata, a da su čuli dijete kako unutra kašlje i plače, ušli su u stan uz upotrebu sile.

Policajci postaje Chandler na šokantnoj snimci ruše vrata stana s oružjem i štitovima u rukama. Snimku njihova provaljivanja u stan možete pogledati OVDJE.

Skrbništvo nad dvogodišnjim dječakom i njegove dvije sestre, u dobi od 4 i 6 godina, preuzeo je Centar za socijalnu skrb. Sva djeca prevezena su kolima hitne pomoći u bolnicu, gdje se i utvrdilo da se ne radi o potencijalno smrtonosnoj bolesti.

Aktualno Akcija Uljanik: Još trojica osumnjičenih branit će se sa slobode, šestorica ostala u istražnom zatvoru Novi direktor Uljanik Plovidbe (Foto: Dnevnik.hr) Novi direktor Uljanik Plovidbe (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Treći maj (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Akcija Uljanik: Još trojica osumnjičenih branit će se sa slobode, šestorica ostala u istražnom zatvoru 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene