Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomalo nadrealno

VIDEO Nakon Svesrpskog sabora objavljen spot: "Svi k'o jedan, brat do brata, uz Aleksandra komandanta"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
"Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", naziv je pod kojim je u Beogradu u subotu održan prvi Svesrpski sabor, uz sudjelovanje najviših dužnosnika Srbije i Republike Srpske te predstavnike srpske zajednice u regiji.

Dan nakon što je u Beogradu održan prvi Svesrpski sabor prikazan je spot u kojem se poziva da "svi kao jedan trebaju stati uz komandanta Aleksandra Vučića".

U pozadini se čuje Vučićev glas: "Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a zube polomi. Nikoga se ne plašimo jer slobodna i slobodarska Srbija se nema čega plašiti. Srbija ne smije stati."

Nakon njegovih riječi slijedi pjesma čiji su stihovi: "Kosovo je srce milo, zna se što je tamo bilo. Majka plače, sina čeka, da se vrati izdaleka. Nek' se barjak srpski vije, ljuta borba sad se bije. Svi k'o jedan, brat do brata, uz Aleksandra komandanta."

Pročitajte i ovo Vojna vježba, ilustracija Prijetnja iz Rusije Opasnost prijeti: Procurio novi plan Njemačke u slučaju velikog rata u Europi

Spot je prikazan u jutarnjem programu srpske televizije Pink nakon što je večer ranije vatrometom iz Parka Republike Srpske u Beogradu završen Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske s kojeg su upućene poruke o potrebi "očuvanja mira i slobode" te "vitalnih nacionalnih ciljeva i interesa" srpskog naroda.

Komentara na pjesmu nije nedostajalo, a neki su predložili da je se pošalje na Eurosong iduće godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene