Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmogodišnjak ubio oca kako 'ne bi patio'

'Nakon što sam pucao i dalje se micao, pa sam pucao opet'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila video snimku na kojoj 8-godišnji dječak iz američke države Arizone osumnjičen za ubojstvo oca i još jedne osobe priznaje zločin.

Dječak je u početku poricao umiješanost u ubojstva, no kasnije je ipak priznao, objašnjavajući kako je svog već ozlijeđenog oca ubio 'kako ne bi patio'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Je li povezano? Detektivi tražili nestale studente iz 2014. pa i sami nestali: Pronađeni su, ali sve je i dalje obavijeno velom tajne Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

'Nakon što sam pucao, još uvijek se micao, pa sam pucao opet', rekao je dječak koji je u obojicu muškaraca pucao dva puta.

Dječak je optužen za ubojstvo oca, Vinceta Romera i još jednog muškarca koji je unajmio sobu u kući njegovog oca no kako je ispitivan bez nazočnosti odvjetnika ili člana obitleji, državni odvjetnik smatra kako video neće biti priznat kao dokaz na sudu. 

>> Osmogodišnjak planirao ubojstvo oca?!

'Vršili su jak pritisak na njega', rekao je odvjetnik. 'Dva policajca s pištoljima kod svakog bi izazvali strah, a kamoli ne kod 8-godišnjeg dječaka'.

Policija je izjavila kako još uvijek pokušava pronaći motiv ovog dvostrukog ubojstva.

'Riješili smo zločin', rekao je šef policije u St. Johnsu. 'Sada nam preostaje riješiti misteriju zašto je počinjen'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene