Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vladimir Putin osvojio je u karateu crni pojas osmi dan.


Osmi dan crnog pojasa u karateu stila kyokushin-kan predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu dodjeljuje Ruski savez kyokushin-kan, a svečano će mu biti uručen u prosincu, tijekom svjetskog prvenstva u ovom sportu, javlja Daily Mail.

Vezani članci Mihail Mišustin Ruska Duma potvrdila Mihaila Mišustina za premijera Godišnja konferencija za novinare Vladimira Putina Cijela ruska vlada podnijela ostavku, poznato tko će zamijeniti Medvedeva: Putin predložio novog premijera

Kyokushin-kan je stil karatea u kojem sudionici ne nose zaštitnu opremu. Bivši KGB-ovac je već velemajstor u pojedinim borilačkim vještinama.

'Učinite ono što ste obećali učiniti, gospodine Putin!'

Strastveno se zanima i za džudo, koji je počeo trenirati kada mu je bilo 11 godina.

'Džudo vas uči samokontroli, sposobnosti da osjetite trenutak, da prepoznate jake i slabe strane protivnika, da stremite k boljim rezultatima', objašnjava Putin, ističući da su to bitne sposobnosti i vještine svakog političara.

Daily Mail piše i kako je svega nekoliko dana prije ovog događaja, bivši sovjetski predsjednik Mihail Gorbačov optužio Putina da pati od 'kompleksa Boga'. Žaleći se da ga Putin nikada ne konzultira, Gorbačov (83) je izjavio: 'On je počeo pokazivati simptome iste bolesti od koje sam i ja patio - samouvjerenosti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook