Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živjela ni 300 metara dalje

Nakon 40 godina konačno pronašao sestru…u susjedstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinama su se mimoilazili na cesti, a da se nisu čak ni okrenuli jedan za drugim. Oduševljenju Kena Whittya nije bilo kraja kada je saznao da je to njegova davno izgubljena sestra Yvonne, a uz to još da ona već godinama živi u njegovom susjedstvu.

Otkrio je to 40 godina nakon što su izgubili svaki kontakt, a ovaj 64-godišnjak bio je u potpunom šoku kad je saznao da je 62-godišnjakinja, koju je nekad znao promatrati dok uređuje vrt u Reddishu, Velika Britanija, zapravo njegova sestra. Prvi su se puta nakon svih tih godina vidjeli na Božić i nadaju se kako će sada stići nadoknaditi sve izgubljene godine, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kao jastuk Dvogodišnja djevojčica odlutala i izgubila se u šumi: Kada su je pronašli, dočekao ih je nevjerojatan prizor Slika nije dostupna Poštena medicinska sestra Split: Traži pacijenta koji je izgubio torbu punu novca

'Mnogo sam puta prošao pored njezine kuće i čak je vidio kako radi u vrtu. Toliko smo se promijenili, ne bismo nikad prepoznali jedno drugo', rekao je Ken Whittya.

Mnogo sam puta prošao pored njezine kuće i čak je vidio kako radi u vrtu. Toliko smo se promijenili, ne bismo nikad prepoznali jedno drugo Ken Whitty Nakon smrti roditelja odgajali su ih obiteljski prijatelji, sve dok nisu bili odrasli i napustili kuću. Potpuni kontakt izgubili su 1970. godine nakon što je Whitty otišao do kuće u kojoj je živjela njegova sestra te saznao kako je potpuno uništena. I nikad je više nije vidio. Sve do ovog Božića.

Od tada se on zaposlio, oženio, preselio, imao četvero djece i šestero unučadi. Njegova sestra Yvonne također se udala te ima četvero djece i deset unuka. Tijekom godina Whitty ju je pokušao pronaći i saznati što joj se dogodilo, ali nije uspio saznati čak ni je li živa.

'Pomislio sam, uskoro je Božić, imam 65 godina i krajnje je vrijeme da nešto učinim i da je pronađem', dodaje Ken Whitty. 

Objavio je oglas u lokalnim novinama u kojem je zatražio pomoć u potrazi za svojom sestrom i odmah ga je nazvao prijatelj iz škole. U roku od nekoliko minuta telefon je opet zazvonio i nazvala ga je Yvonne. Njegovu iznenađenju nije bilo kraja kada je saznao da živi u njegovu susjedstvu, niti 300 metara dalje. Odmah ju je posjetio i od tada su nerazdvojni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene