Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna godina je prošla

Nije se prao 38 godina: 'Neću se više nikada oprati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kailash Singh iz Indije nije se kupao već 38 godina, i kaže da je sretniji od mnogih ljudi koji se kupaju svaki dan.

Kailash kaže da je odlučio 1974. godine, ubrzo nakon vjenčanja, da se neće prati u nadi da će mu to pomoći da dobije sina. Tu ideju dobio je od svećenika, koji mu je obećao da će dobiti sina ako se ne bude prao i šišao. Sada je 66-godišnji Kailash vjerojatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu, piše Oddity Central.com.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

U braku je Kailash dobio sedam kćeri i nijednog sina. Njegova obitelj ne slaže se s njegovom odlukom i nagovaraju ga da se opere. Supruga je ispričala kako ga je obitelj jednom prilikom pokušala gurnuti u potok, međutim nisu uspjeli. 'Rekao je da bi radije umro nego se okupao i da bi ga na promjenu mišljenja mogao natjerati jedino sin. Prošlo je toliko godina da sam se već navikla', rekla je Kalavati Devi.

>> Najsmrdljiviji čovjek na svijetu: Nije se oprao 37 godina!

'Nemam sina, neću se više nikada oprati. Možda kada se ponovno rodim', odlučan je Singh. Njegova kćer kaže da ne razumije kako otac može proživjeti dan da se ne tušira, budući da se ona tijekom ljetnih vrućina nekada tušira i više puta dnevno.

Njegovom smradu pridonosi i posao koji radi - skrb o stoci na temperaturi koja se ponekad penje i do 47 stupnjeva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene