Dvije su osobe ubijene, a najmanje 22 ozlijeđene nakon što su napadači izašli iz terenca i pucali na ljude u klubu u Floridi.

Galerija


Dvije su osobe ubijene, a najmanje 22 ozlijeđene nakon pucnjave u klubu u Floridi, izvijestili su iz policije.

''Policija traga za napadačima koji su pucali u klubu na Floridi. Ubijene su najmanje dvije osobe, a ranjene najmanje 22'', rekao je direktor policije Miami-Dade Alfredo Ramirez III. Bijeli Nissan Pathfinder zaustavio se u biljarskom klubu u blizini Hialeah između 12 i 1 sati u nedjelju, dodao je Ramirez.

 

''Tri su osobe izašle iz vozila s puškama i pištoljima i počele neselektivno pucati u masu", priopćio je ravnatelj policije. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnice na tom području. Barem jedan od hospitaliziranih nalazi se u kritičnom stanju, izvijestili su iz policije, prenosi CNN.

Američka policija, ilustracija Rođendanska zabava završila s dvoje ubijenih i 12-ero ranjenih, jedna osoba u kritičnom stanju

Slika nije dostupna VIDEO Tragedija u Rusiji: Ubijeno devet osoba u pucnjavi u školi, ljudi su bježali kroz prozore. Napadač uhićen

"Ova vrsta nasilja s oružjem mora prestati. Svakog vikenda ista stvar. Ovo je ciljano. Ovo sigurno nije slučajno", rekao je Ramirez.