Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula 87-godišnja starica

Na sprovodu bilo svih 172 unučadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Margaret Ward, koja je preminula u 87. godini, ponosila se svojm brojnom irskom rimokatoličkom obitelji čijem je svakom članu za Božić darovala poklon. Koliko je obitelj uistinu brojna svjedoči činjenica da je starici na sprovodu bila sva njezina unučad, odnosno njih 172.

Gospođa Ward i njezin suprug Charles imali su 15-ero djece, 172 unučadi, 36 praunučadi i 18 prapraunučadi, piše Telegraph.co.uk.

Pročitajte i ovo Nepalci oplakuju mrtve u potresu - 1 Neizmjerna tuga Suze djevojčice slamaju srce: Potres je uništio sve, ostala je bez roditelja i braće, sada samo čeka da njihova tijela budu kremirana Ilustracija U zadnji čas Užas na groblju! Skoro sahranili živu ženu: Radnik je primijetio da još diše...

Na posljednjem ispraćaju Margaret, čije je troje djece preminulo, bila su nazočna sva njezina živuća djeca; Joan, Patrick, Martin, Margaret, Mary, Catherine, Charlie, Bernard, Bridget, Helen, Anne i Lawrence.

Njezin sprovod bio je prvo mjesto gdje se 172 unučadi našlo zajedno, a svaki od njih simbolično je u zrak pustio balon.

Margaretina kći Anne Hudson kaže kako njezina majka nikada nije zaboravili ničiji rođendan.

'Moja majka bila je fantastična svakog dana. Bila je tako odana i uvijek svima na raspolaganju. Kada sam god bila u neprilici znala sam da joj se mogu obratiti za pomoć', izjavila je Anne.

'Svake je godine kupovala svima poklon za Božić, bile su to sitnice koje si je mogla priuštiti. Bila je jako ponosna na svoju obitelj', dodala je.

'Majka je došla iz obitelji s devetero djece, a otac iz obitelji s četrnaestero djece. Ja imam samo troje djece, no neki od mojih braća i sestara imaju i više od desetero djece', ispričala je Anne te dodala da je sprovod njezine mjake okupio cijelu obitelj nakon 28 godina, od smrti njezina oca.

Više od 400 ljudi bilo je na misi zadušnici za Margaret Ward koja se održavala u crkvi Svetiog Sebastijana u Salfordu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene