Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji akcije

Pao jedan od najtraženijih Europolovih bjegunaca: Otkriveno čija je bivša supruga bila s njim u apartmanu

Ministarstvo unutarnjih poslova RS
Ministarstvo unutarnjih poslova RS Foto: Ministarstvo unutarnjih poslova RS
Na Jahorini je uhićen jedan od najtraženijih Europolovih bjegunaca. Na tražilici je označen kao opasna osoba, a bio je dio zloglasnoga klana.

U akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u ponedjeljak je na Jahorini uhićen 33-godišnji Mladen Samardžija, koji se dosad vodio kao jedan od najtraženijih Europolovih bjegunaca.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, u apartmanu u kojem je uhićen navodno je bila Tijana Tegeltija, bivša supruga Milana Tegeltije, savjetnika za pravna pitanja Milorada Dodika, koji je ranije bio predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni (Foto: AFP) Zdravstveno je loše Aleksej Navaljni je nestao: Njegovi odvjetnici objavili vijest

Samardžija je član međunarodne kriminalne grupe koja je djelovala u okviru veće međunarodne kriminalne skupine iz Crne Gore pod nazivom Kavački klan, izvijestio je Klix.ba.

Pročitajte i ovo Otvoren novi vrtić u Zagrebu - 5 Šest skupina Otvorena dva nova vrtića u Zagrebu: Mjesta ima za stotinjak mališana, u tijeku upisi

Ministarstvo unutarnjih poslova RS Europol (Foto: Europol)

Preko SKY komunikacije koordinirao je rukovanje i isporuku droge i ilegalnog novca te vrbovao nove članove kriminalne skupine. Obogatio se zahvaljujući ilegalnim poslovima, a na tražilici je označen kao opasan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene