U državi Virginiji u SAD-u dogodio se lančani sudar na autocesti. Ozlijeđena je 51 osoba.

Galerija


Gusta magla i tanki sloj leda koji je prekrio autocestu na mostu kod Williamsburga prouzročili su lančani sudar na autocesti na istoku američke države Virginije u nedjelju. Autocesta Interstate 64, oko 80 kilometara udaljena od Richmonda, zatvorena je za sav promet.

Vezani članci Lančani sudar na zagrebačkoj obilaznici (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Lančani sudar na zagrebačkoj obilaznici, stvorile se velike kolone Lančani sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Snimio lančani sudar 47 vozila, stravično je što nitko ne usporava na vrijeme

"51 osoba prevezena je u bolnicu, većina njih je s lakšim ozljedama. 11 osoba je teško ozlijeđeno. Za sada nema prijavljenih ozljeda opasnih po život niti smrtnih slučajeva", priopćeno je iz policije Virginije.

"Dvije su osobe u kritičnom stanju", kazao je Steve Kopczynski, zapovjednik vatrogasaca okruga York. Videosnimka s mjesta događaja pokazuje brojne automobile i kamione koji su oštećeni, a veliki dio njih je neprepoznatljiv.

Na pojedinim mjestima vozila su bila toliko prikliještena jedna uz druga da su vatrogasci i timovi hitne pomoći morali prelaziti preko automobila kako bi došli do drugih iz kojih su izvlačili ljude, pišu lokalni mediji.