Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Kirsty O\'Connor/Press Association/PIXSELL

Muškarac je s puškom šetao ispred škole i u nekoliko navrata uperio cijev u prestravljenu djecu i prolaznike. Policija ga je svladala gumenim mecima i zadržala u pritvoru.


Muškarca koji je u srijedu u djecu ispred jedne škole u britanskom Leicestershireu uperio pušku vičući da je sin Davida Ickea policija je svladala ispalivši u njega nekoliko gumenih metaka.

Vezani članci Radovan Fuchs Fuchs otkrio tko će nastavu pohađati u školama, a tko ostaje doma: "Ne zovite djecu superširiteljima, ne stavljajte to na njihova pleća" Marija Margušić, ravnateljica Srednje škole Glina Ravnateljica Srednje škole Glina, znatno oštećene u potresu: "Nismo spremni ni za online nastavu, a kamoli za školu uživo"

Uočivši poremećenog muškarca ispred škole djeca su zaključana u zgradu i upozorena da se klone prozora. Iz policije su kazali kako je muškarac s puškom prijavljen oko ponedva te da je oružje uperio u nekoliko djece i prijeti prolaznicima. Ubrzo je uhićen nakon što su u njega ispaljeni gumeni meci.

Jedan od svjedoka nemilog događaja ispričao je da je vikao: „Sin sam Davida Ickea!“.

"Uperio je pušku u više ljudi i prijetio, a u jednom trenutku usmjerio je cijev i prema obližnjoj trgovini čiji su zaposlenici brzo zatvorili vrata kako bi zaštitili sebe i kupce“, ispričao je drugi svjedok, piše Daily Mail.

Lokalna policija objavila je zadržan u pritvoru.

David Icke inače je bivši engleski nogometni vratar, a u današnje vrijeme vrlo poznat teoretičar zavjere među kojima je najpoznatija ona da svijetom vlada elita odabranih i da globalna urota funkcionira tisućama godina. Također, tvrdi i da je zemaljska civilizacija začeta križanjem gmazolikih izvanzemaljaca s domorocima iz prapovijesti i da današnjim svijetom vladaju upravo potomci tih bića. Drži i da je princeza Diana ritualno ubijena te da uvođenje štednih žarulja ima za cilj kontrolu svijesti svakog pojedinca.