Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u velikoj britaniji

Muškarac puškom prijetio djeci i prolaznicima, vikao da je sin poznatog teoretičara zavjera: "Ja sam sin Davida Ickea!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je s puškom šetao ispred škole i u nekoliko navrata uperio cijev u prestravljenu djecu i prolaznike. Policija ga je svladala gumenim mecima i zadržala u pritvoru.

Muškarca koji je u srijedu u djecu ispred jedne škole u britanskom Leicestershireu uperio pušku vičući da je sin Davida Ickea policija je svladala ispalivši u njega nekoliko gumenih metaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Ilustracija, učenici Objavilo ministarstvo Poznato kada počinju upisi u srednje škole: Ovo su važni rokovi, ima i promjena u gimnazijama

Uočivši poremećenog muškarca ispred škole djeca su zaključana u zgradu i upozorena da se klone prozora. Iz policije su kazali kako je muškarac s puškom prijavljen oko ponedva te da je oružje uperio u nekoliko djece i prijeti prolaznicima. Ubrzo je uhićen nakon što su u njega ispaljeni gumeni meci.

Jedan od svjedoka nemilog događaja ispričao je da je vikao: „Sin sam Davida Ickea!“.

"Uperio je pušku u više ljudi i prijetio, a u jednom trenutku usmjerio je cijev i prema obližnjoj trgovini čiji su zaposlenici brzo zatvorili vrata kako bi zaštitili sebe i kupce“, ispričao je drugi svjedok, piše Daily Mail.

Lokalna policija objavila je zadržan u pritvoru.

David Icke inače je bivši engleski nogometni vratar, a u današnje vrijeme vrlo poznat teoretičar zavjere među kojima je najpoznatija ona da svijetom vlada elita odabranih i da globalna urota funkcionira tisućama godina. Također, tvrdi i da je zemaljska civilizacija začeta križanjem gmazolikih izvanzemaljaca s domorocima iz prapovijesti i da današnjim svijetom vladaju upravo potomci tih bića. Drži i da je princeza Diana ritualno ubijena te da uvođenje štednih žarulja ima za cilj kontrolu svijesti svakog pojedinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene