Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u Sloveniji

Užas nakon poplava: U septičkoj jami pronađen mrtav muškarac

Nevrijeme u Sloveniji - 1
Nevrijeme u Sloveniji - 1 Vijesti u 17
Aktualno Galerija Nevrijeme u Sloveniji - 1 Nevrijeme u Sloveniji - 1 Foto: Vijesti u 17 Posljedice nevremena u Sloveniji - 5 Posljedice nevremena u Sloveniji - 5 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Posljedice nevremena u Sloveniji - 4 Posljedice nevremena u Sloveniji - 4 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Posljedice nevremena u Sloveniji - 2 Posljedice nevremena u Sloveniji - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Posljedice nevremena u Sloveniji - 1 Galerija 1/5 >>
Prema dosad prikupljenim informacijama muškarac je stradao kada je prilikom izvođenja radova upao u jamu s otvorenim oknom

Ljubljanska policija primila je dojavu da je u septičkoj jami na području Mosta pri Komendi pronađena mrtva osoba, prenosi u nedjelju slovenska novinska agencija, dok lokalni mediji javljaju da je riječ je o muškarcu stradalom prilikom otklanjanja posljedica poplava.

Kako javlja portal Kamnik info, radi se o muškarcu koji je navodno smrtno stradao prilikom otklanjanja posljedica snažnih poplava koje su pogodile Sloveniju.

Pročitajte i ovo Vojska pomaže u borbi s poplavama, ilustracija - 1 SRUUK poslao upozorenje FOTO/VIDEO Duž Drave traje utrka s vremenom, stigla i vojska. Reporterka Dnevnika Nove TV: "Na sreću, nije se obistinila najgora prognoza. No još nije sve gotovo"

Prema dosad prikupljenim informacijama muškarac je stradao kada je prilikom izvođenja radova upao u jamu s otvorenim oknom, a smrt nije posljedica kaznenog djela.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti te će o svim okolnostima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, priopćeno je iz Policijske uprave Ljubljana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene