Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
Praćeno zdravlje 68.946 ljudi

Može li organska prehrana smanjiti rizik od razvijanja tumora? Petogodišnja studija pokušala naći odgovor

Organska hrana/Ilustracija (Foto: AFP)
Organska hrana/Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Mnogima je poznato da je prehrana temeljana na organskoj hrani dobra za zdravlje. Međutim, može li organska hrana – tj. hrana prilikom čijeg uzgoja nisu korištena umjetna gnojiva, pesticidi i steroidi za rast – zaista smanjiti rizik od pojave tumor? Autori nedavno objavljene studije pet su godina pratili zdravstveno stanje 68.946 ljudi kako bi došli bliže odgovoru na to pitanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene