Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo ozlijeđenih

Najmanje tri drona srušena na putu prema Moskvi: Ruski mediji objavili detalje

Zračni napad
Zračni napad Foto: Afp
Najmanje tri bespilotne letjelice presretnute su na nebu iznad moskovske regije rano u utorak, izvijestile su ruske novinske agencije pozivajući se na hitne službe, dok je jedan dron oboren u susjednoj regiji Kaluga.

"Prema preliminarnim informacijama, tri drona išla su prema Moskvi u različito vrijeme", rekao je TASS citirajući izvor iz službi.

Dvije bespilotne letjelice oborene su u blizini sela Valuevo, izvijestila je novinska agencija RIA. Selo je udaljeno oko 30 km jugozapadno od Kremlja.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Kingsessingu - 3 Napadač uhićen VIDEO Masovna pucnjava u SAD-u: Četvero ubijenih i više ozlijeđenih, među ustrijeljenima maloljetnici

Jedan je bio u Kaluškoj oblasti, koja graniči s Moskovskom oblasti.

Još jedna bespilotna letjelica oborena je u području grada Kubinke, oko 63 km zapadno od Moskve, izvijestila je RIA. U blizini Kubinke nalazi se ruska zračna baza.

Pročitajte i ovo Neoprezni nautičari, ilustracija - 3 Opreza nikad dosta Što se to događa? U samo nekoliko dana dvije ozbiljne pomorske nesreće na Jadranu: "Jako je ružno izgledalo"

Prema preliminarnim informacijama, nije bilo ozlijeđenih niti materijalne štete.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene