Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da je znao...

Skupo je platio seks s voljenom na plaži - šalju ga na 2,5 godine u zatvor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jose Caballero se još može smatrati i sretnim jer mu je prijetilo čak 15 godina iza rešetaka.

Amerikanac Jose Caballero (40) provest će sljedeće 2,5 godine u zatvoru jer se prošloga srpnja poseksao usred bijeloga dana sa svojom 19 godina mlađom djevojkom Elissom Alvarez na plaži u floridskome gradu Brendetonu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprezno na internetu! Slavonka platila zatvorsku kaznu za zločin koji nije počinila Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati

Caballero je pritom još i dobro prošao jer mu je prijetilo čak 15 godina iza rešetaka, i to zato što se ogriješio o zakon niti tri pune godine otkako je pušten na slobodu.

Naime, Caballero je odslužio osam godina zbog krijumčarenja kokaina, te je upravo njegova kriminalna prošlost i bila razlog zašto je tužiteljstvo inzistiralo na tome da ga se vrati u 'hladovinu'.

Nema kod nje neću: Uskratio joj je seks pa zvao policiju da mu spasi živu glavu

Alvarez se u konačnici izvukla s vremenom provedenim u pritvoru uračunatim u kaznu, međutim morat će se uz Caballera pomiriti s time da će u budućnosti biti evidentirani seksualni prijestupnik.

Caballero i Alvarez su se poseksali oko 14:30 sati poslijepodne ispred brojnih promatrača, među kojima se našla i jedna gospođa koja je sve snimila, a posebno im je zamjereno to što se nisu obazirali niti na trogodišnju djevojčicu koja se od njih nalazila udaljena tek koji metar.

Par, koji je i danas zajedno te koji je najavio žalbu, na sudu se branio tvrdnjom da se uopće nije seksao te je naveo da je ona samo plesala na njemu da ga održi budnim.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene