Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo stavili u fotelju

Monstruozno ubojstvo u Srbiji: Ženi odrubili glavu i ostavili je na stolu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstruozno ubojstvo 60-godišnje žene dogodilo se u srbijanskom gradu Jagodini, izvješćuju u nedjelju mediji u Beogradu, prenoseći kako je njezina odrubljena glava pronađena na stolu.

Ubojstvo se dogodilo u subotu poslijepodne, nakon čega je navečer prilikom očevida tjelo ubijene zatečeno u fotelji, a njezina glava na stolu.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

>> Meksiko: Policija pronašla pet odrubljenih glava

Tijelo ubijene bit će poslano na obdukciju, a istražni sudac koji je obavio očevid kazao je kako su u kući bila njezina dva sina, a jedan od njih, koji je prijavio ubojstvo, s ozljedama je prebačen u bolnicu.

Istražni sudac kazao je da postoje pretpostavke tko bi mogao biti počinitelj zločina, ali da do okončanja istrage ne želi govoriti o tome, navodi se. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene