Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob narkokartela

Meksiko: Policija pronašla pet odrubljenih glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička policija pronašla je u Torreonu pet odrubljenih glava osoba koje su, sumnja se, ubijene u sukobu narkokartela, priopćilo je državno odvjetništvo savezne zemlje Coahuile.

'Pet ljudskih glava pronađeno je na raznim mjestima' u gradu, s porukama koje se povezuju s organiziranim kriminalom, rekao je glavni državni odvjetnik, ne navodeći druge pojedinosti.

Trupla žrtava zasad nisu pronađena.

Policija je u srpnju u Torreonu pronašla obezglavljena trupla 10 osoba, sedmorice muškaraca i triju žena, u napuštenom kamionetu.

U Coahuili se za prevlast bore narkokarteli Zetas, koji čine vojni dezerteri, i Pacifik, najmoćniji kartel u zemlji koji predvodi stanoviti Joaquin Guzman zvan Chapo.

Više od 50.000 ljudi ubijeno je u ratu koji meksičke bande vode do istrjebljenja otkako je 2006. predsjednik Felipe Calderon poveo ofenzivu protiv njih. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ovidio Guzmán López Optužbe za drogu El Chapov sin izručen SAD-u! Naručio ubojstvo pjevačice koja je odbila nastupiti na njegovu vjenčanju Prizori potjere Privedeno 11 osoba VIDEO Pogledajte dramatičnu pomorsku potjeru krijumčara koji pokušavaju pobjeći sa četiri tone kokaina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene