Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negira teške zločine

Mladić uoči presude: "Znam da sam nevin. Sa mnom mogu raditi što hoće, ali mi dušu ne mogu uzeti!"

Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp
Bivši zapovjednik vojske bosanskih Srba (VRS) Ratko Mladić izjavio je uoči izricanja presude za ratne zločine pred Haškim sudom (ICTY) da je nevin i da mu "dušu ne mogu uzeti", objavio je beogradski tisak.

"Znam da sam nevin. Sa mnom mogu raditi što hoće, ali mi dušu ne mogu uzeti!", prenose Večernje novosti Mladićeve riječi, pozivajući se na njegovu obitelj - suprugu Bosu i sina Darka, koji su ga posjetili u utorak u zatvoru uoči izricanje presude.

Pročitajte i ovo U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Nakon dvije godine U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Ratko Mladić Kriv za Srebrenicu Ratko Mladić hospitaliziran u Haagu: "Tražit ćemo dopuštenje da ga pregleda srpski tim liječnika"

Raspravno vijeće Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu u utorak je bivšem zapovjedniku vojske bosanskih Srba generalu Ratku Mladiću izreklo doživotnu kaznu zatvora.

Večernje novosti pišu da je Mladićeva obitelj od ponedjeljka u Nizozemskoj i da uopće nisu razgovarali o sudskom procesu, nego "o životu". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene