Obavijesti Video Pretražite Navigacija
motiv Ljubomora

Krvoproliće u Austriji: Mladić smaknuo bivšu djevojku (19), njezine roditelje, brata i novog dečka, ušao u policiju i rekao - "Upravo sam ubio petero ljudi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na nedjelju mladić (25) je u Kitzbühelu ubio bivšu djevojku (19), njezine roditelje, brata i dečka.

Austriju je šokiralo peterostruko ubojstvo. U noći na nedjelju mladić (25) u Kitzbühelu je ubio bivšu djevojku (19), njezine roditelje, brata i dečka zbog kojega ga je navodno ostavila. 

Osumnjičeni je navodno oko 6 sati ujutro sam ušetao u policijsku postaju. Lokalni mediji, pozivajući se na policijske izvore, pišu kako je odmah priznao da ih je ubio, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija (Foto: Getty) Roditelji u šoku Austrijanci zgroženi: Muškarac iz BiH gol plivao u bazenu prepunom djece, policija ga uhitila pa pustila

Pročitajte i ovo Christian Strache (Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP) stajala ga fotelje Austrijski desničar podnio tužbe zbog videosnimke s Ibize

Tijekom dana u austrijske medije počeli su curiti detalji krvoprolića. Napadač je navodno tinejdžer koji je iz ljubomore ubio svoju bivšu djevojku (19) s kojom je prekinuo prije dva mjeseca.  

Policija je izvijestila da je napadač sreo žrtvu u klubu. Tamo su se posvađali, a zatim su se razišli. 

Ubojica se zatim uputio u obiteljsku kuću gdje djevojka živi. Njen otac je otvorio vrata i zamolio mladića da napusti kuću, piše Merkur.de.

On je otišao svojoj kući, uzeo bratovo oružje i vratio se u kuću bivše djevojke oko 5:30. Ubio joj je oca, majku (51) i brata (25).

Pokušao je ući u dio kuće u kojoj je djevojka zaključala sa novim dečkom. Uspio je ući preko balkona. Ubio ih je oboje. 

Zatim je ušao na policiju i rekao: "Upravo sam ubio petero ljudi", prenosi Focus.de

"Svi smo šokirani i tužni. Nikada prije nijedna obitelj nije tako tragično ubijena", rekao je gradonačelnik Kitzbuehela Klaus Winkler.

Grad Kitzbuehel, koji broji 8.000 stanovnika, poznato je skijaško odredište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene