Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u St. Louisu

VIDEO Mladić se zaletio na ženu i htio joj oteti bebu, a onda je drugoj slomio ruke: "Čuo sam je kako vrišti"

Pokušaj otmice
Pokušaj otmice Foto: X/Screenshot
Na snimci se vidi majka kako drži svoju 11-mjesečnu bebu dok otac hoda pored njih, a onda se prema njima zaletio mladić i htio uzeti dijete.

Nadzorna kamera uhvatila je užasan trenutak usred grada kada je mladić iz američkog St. Louisa pokušao zgrabiti bebu iz majčinih ruku dok je prelazila ulicu sa svojim suprugom.

Na snimci se vidi majka kako drži svoju 11-mjesečnu bebu dok otac hoda pored njih.

Muškarac u sivoj majici s kapuljačom, identificiran kao 19-godišnji Anthony McGee, u jednom se trenutku počinje kretati prema obitelji i zgrabi dijete.

Otac ga uspijeva odgurnuti, no tada izlazi iz dosega nadzorne kamere. McGee je nakon toga slomio ruke 82-godišnjoj ženi.

Nekoliko trenutaka ranije, McGee je optužen da je razbio bocu pića o glavu 42-godišnje žene, tvrdi se u optužnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema službene potvrde Šire se uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi: "Imaju u potpunosti spržen jednjak i želudac"

Svjedoci su ga nakon brutalnog napada pokušali spriječiti da pobjegne, ali bezuspješno. Tada je nasrnuo na 29-godišnje roditelje, a ženi je zadao ozljede po vratu i uhu.

Divljanje se nastavilo kad je napao i davio 82-godišnju ženu, slomivši joj obje ruke. Nekoliko svjedoka nazvalo je policiju da ga pokušaju zaustaviti.

"Čuo sam kako netko vrišti", rekao je čovjek koji živi u blizini, piše Daily Mail

 

 

 

 

McGee ju je davio više od minute, rekla je policija. Uslijedila je bjesomučna potjera. 

"Slomio sam joj vrat", rekao je navodno devetnaestogodišnji McGee policiji dok su ga vodili do policijskog automobila. Priznanje je navodno snimljeno kamerom na tijelu policajca. 

Pročitajte i ovo Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Potpuni debakl u slučaju Agrokora: "Otvara se novi problem, a DORH je Todorića trebao pitati ključno pitanje vezano za rusku banku"

McGee je suočen s optužbama koje uključuju napad, otmicu, ugrožavanje dobrobiti djeteta, oružanu kriminalnu akciju i opiranje uhićenju. Sudac je naredio da se zadrži bez mogućnosti za jamčevinu.

McGee je od ranije poznat policiji, a pretpostavlja se da je beskućnik. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene