Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić koji je objavio video je u međuvremenu dobio otkaz u tvrtki za koju je radio, ali i silne pohvale ljudi koji nisu imali pojma iz kakve im to kuhinje stiže objed na stol.


Will Panzino, mladić koji je do objave videa na društvenim mrežama radio u servisu za održavanje i čišćenje ventilacije, razotkrio je kako izgleda unutrašnjost restorana Asian Garden u Littletonu i brojne zauvijek odbio od tog mjesta.

Vezani članci Racija u zagrebačkom restoranu Pušten vlasnik restorana o kojem priča cijela Hrvatska, odvjetnik poručio: "Hrana je bila pred kvarenjem, pozvao je najbliže prijatelje na ručak" Racija u zagrebačkom restoranu Dobar tek, ovo je racija! Policija upala u ilegalni restoran, zatekli 34 osobe, vlasnik priveden

Naime, ono što je prije nekoliko dana snimio u kuhinji tog restorana bio je hitan poziv inspekciji da navrati, a gostima da razmisle zaslužuje li Asian Garden doista ocjenu koju je imao do sada na Trip Advisoru - 4!

NE ŽELITE ZNATI Postoji razlog zašto su sjedišta u autobusima šarena

Panzino je zbog snimke u međuvremenu dobio otkaz od šefova tvrtke za koju je radio, međutim i silne pohvale neznanih i znanih zato što je istupio i podijelio sa svijetom na što to liči, gdje to gosti objeduju i iz kakvih im nehigijenskih uvjeta poslužuju hranu.

Pogledajte ako za to imate želudac!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook