Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužitelj za Washington Post

Mladić je u dometu srpskih vlasti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Vukčević, srpski tužitelj za ratne zločine za Washington Post je izjavio kako je ratni zločinac Ratko Mladić 'u dometu'.

Washington Post navodi kako Vukičević očekuje da je Mladić biti uhićen do kraja godine, piše Press. 'On je u okviru dometa. Apsolutno sam optimističan da se bližimo kraju. Priča mora biti gotova do kraja godine', rekao je Vukčević i dodao da ne može navesti točnu lokaciju gdje se Mladić skriva. Istakao je da je jasno da je neko vrijeme bio u Srbiji.

Pročitajte i ovo Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr) Bošnjaković u Dnevniku Nove TV Ministar pravosuđa o uhićenju zagrebačkog tužitelja: "To je vrlo loša vijest, reflektira se i na povjerenje građana i sve to skupa ne zvuči dobro" Mate Matić, odvjetnik zamjenika zagrebačkog općinskog državnog odvjetnika (Foto: Dnevnik.hr) Ugled profesije prodao za 3000 eura USKOK nije pojasnio zašto protiv svojeg kolege tužitelja nisu zatražili istražni zatvor, ali zato pomalo nevjerojatno objašnjenje nudi njegov odvjetnik

>> U BiH vjeruju kako Mladića skrivaju rođaci i ljudi iz rodnog kraja

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene