Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ruski sotonisti prije ubojstava iskopali su tijelo preminule djevojke i pojeli njezino srce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uhićenja osmero osumnjičenih, jedan od njih se hvalio kako su nedugo prije ovih ubojstava iskopali grob preminule djevojke te pojeli njezino srce.

Drugi je pak rekao kako nije očekivao da bude kažnjen te naglasio kako će mu Sotona pomoći da izbjegne odgovornost jer je on za njega žrtvovao mnogo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Slika nije dostupna Pokolj tijekom prosvjeda Plaćeni ubojice priznali da su smaknuli 17 od 43 nestala studenta

Kao razlog svog okretanja Sotoni, treći navodi kako mu je dosadilo moljenje Boga koji nije uslišio njegove molitve, a život mu se popravio tek kad se počeo moliti Sotoni.

Dijelovi tijela masakriranih mladića i djevojaka, koji su bili ubijeni, raskomadani, ispečeni i zatim pojedeni u Yaroslavlu, u mjestašcu udaljenom 300 km od Moskve u Rusiji, pronađeni su u jami pored preokrenutog križa. 

>> Sotonisti ubili, raskomadali i pojeli četvero tinejdžera

Ubijeni tinejdžeri Anya Gorokhova, Olga Pukhova, Varya Kuzmina i Andrei Sorokin, nestali su još u lipnju ove godine.

Žrtve su dobile 666 uboda nožem, broj kojeg se povezuje sa Sotonom, a i ubijeni između 16 i 17 godina, bili su pripadnici gotičke subkulture.

Oni su jedan po jedan namamljeni u kolibu i prisiljeni na ispijanje velikih količnina alkohola, a zatim su masakrirani.

Zasad je policija identificirala četvero osumnjičenih članova te bande. Ksenia Kuznetsova, Nikolai Ogolobyak, Alexander Voronov i Anton Makovkin.

Policija je bandu počela istraživati nakon što su otkrili da su sve četiri žrtve nazvale navodnog vođu bande Nikolaija Ogolobyaka. On je pak poznat mještanima ovoga gradića, a i navodno je pjevao u crkvenom zboru.

Ostatak osumnjičenih, njihovi bivši učitelji opisuju kao učenike promjenjivog raspoloženja i niske inteligencije.

- Moj je sin pričao o svojim prijateljima gotima i sotonistima. Bio sam preplašen. Mislio sam da ne može biti ništa loše u tome što vrijeme provodi sjedeći po groblju, rekao je otac ubijenog Andreia.

U Rusiji je već nekoliko stravičnih ubojstava i mučenja bilo povezano sa sotonističkim kultom. U Moskvi ih tako ima čak 15 koje otkrivaju simboli kao što su 666, i peterokraka zvijezda unutar kruga te kukasti križ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene