Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio 12 osoba

Ubojica nije ni svjestan da je u zatvoru, misli da je u filmu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Holmes nije svjestan da je u zatvoru, ustvrdio je jedan od čuvara Arpahoe pritvoreničkog centra u kojemu napadač iz kina u Aurori čeka prvo pojavljivanje pred sucem.

'Pljuje na čuvare, pljuje na svakoga tko se pojavi na vratima. On je uvjeren da se nalazi u filmu', ustvrdio je zatvorski službenik. I dok poludjeli znanstvenik, koji je ubio dvanaest i ranio šezdesetak osoba za premijere filma Batman u denverskom predgrađu Aurora 'živi u svom svijetu', ostali pritvorenici ovoga centra planiraju kako ga ubiti.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Dok su ga vodili u ćeliju, samo dva sata nakon uhićenja, ostali zatvorenici već su znali što je počinio, a doznali su i da među mrtvima ima i djece. 'Ubojico djece, ubojico djece', dovikivali su mu ostali zatvorenici cijele prve noći.

>> Colorado: Najmlađa žrtva imala 6 godina!

'Otkad je dospio u zatvor, pričamo samo o tome kako ga ubiti. Ako pažnja stražara popusti i jednoga trenutka, bit će ubijen', ustvrdio je Wayne Medley koji je danas pušten iz tog zatvora.

Čuvari su očekivali takvu reakciju ostalih zatvorenika pa je Holmes u zatvor uveden s dekom prebačenom preko glave. 'Kada su ga uvodili, nismo vidjeli lice, ali je bilo vidljivo kako je odjeven u crveno donje rublje koje je očito nosio ispod pancirnog oklopa i vojne odore koju je imao na sebi', kaže Medley.

>> Prokletstvo novog Batmana: Tragedije koje su obilježile trilogiju

I dok Holmes čeka prvi izlazak pred sud, policija je u njegovu stanu u Aurori našla i posebnim robotima deaktivira čak 30 eksplozivnih naprava koje je postavio kao zamke. 'Osim običnog eksploziva tu su bile i kemijske mješavine', kažu pirotehničari. Neki izvori tvrde da je ubojica Holmes toliko ovisan o filmovima o Batmanu, da se čak i drogirao Vicodinom koji je pronađen u krvi glumca Heatha Ledgera. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene